Bassoradio

Basson Olohuoneen julkitilan moderneiksi ja ajattomiksi aulakalusteiksi valittiin Modeon Yrjö Kukkapuro -huonekalustemallisto
Kohde
Toimisto
Sijainti
Helsinki

Mediatalo Basson radio- ja sisältöstudio sijaitsee Helsingin keskustassa trendikkäällä Torikortteleiden alueella osoitteessa Unioninkatu 25. Kaupunkikulttuuriin, tuoreeseen musiikkiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin keskittyvä Basso uudisti keväällä studionsa yhteydessä sijaitsevan Olohuoneen sisällöntuottajien, artistien, vaikuttajien ja brändien kohtaamispaikaksi.

Olohuonemainen studio Helsingin ytimessä

Basson Olohuone toimii artistien ja vieraiden lämpiönä ja hengailualueena, ja on Basson sekä kumppaneiden näyteikkuna Helsingin ydinkeskustaan ja sen ihmisvilinään. Basso etsi Olohuoneen kalustajaksi hyvää sekä varmaa kumppania, jonka valikoimasta löytyisi Basson maailmaan ja fiilikseen sopivia mielenkiintoisia ja yllättäviä kalusteita.

Kalusteet Yrjö Kukkapuron mallistosta

Modeon valikoimasta kalusteiksi valikoitui nopeasti Yrjö Kukkapuron huonekalumallisto. Yrjö Kukkapuron mallistossa Bassoa miellyttivät etenkin tyylikkäät nahkaiset mustat Remmi-tuolit (1969) sekä Kukkapuron uudempaa tuotantoa edustavat CNC-sohva, tuolit sekä pöydät (2011). Lisäksi Basso valitsi sisustusta täydentämään Innolux Pasila-valaisimia sekä erilaisia naulakoita ja hyllyjä.

Modeon valikoimasta löytyneet Yrjö Kukkapuron huonekalut kruunasivat uuden kohtaamispaikkamme. Olemme ottaneet uuteen tilaan ihastuneet vieraat ylpeydellä vastaan Unioninkadulle, ja Bassolle on täysin luontevaa yhdistää klassikoita moderneihin tyylivalintoihin, niin sisustuksessa kuin sisällöissäkin.

Henrik Suhonen, Content Designer, Basso Media

Lisää referenssejä