Life Science Center -ravintola

Espoon Life Science Centerin ravintolan kalusteisiin ja sisustukseen valittiin maanläheisiä värejä ja levollista tunnelmaa.
Kohde
Ravintola
Sijainti
Espoo

Life Science Center on merkittävä biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä Espoon Keilaniemessä. Keskittymä tarjoaa modernin työympäristön 34 biotiede- ja teknologiayrityksen yhteensä 1200 työntekijälle. Yksi Life Science Centerin tarjoamia palveluja on Compas Group Suomen ylläpitämä ravintola. Kesällä 2020 ravintolasali ja kahvilatila kokivat täydellisen sisustuksen ja ilmeen muodonmuutoksen. Kalustajaksi projektiin valittiin Modeo.

Värimaailma uudistuneesta Life Science Centerin brändistä

Uusiin tiloihin haluttiin rauhallisuutta sekä käytännön toimivuutta. Kalusteiksi ravintolatilaan valittiin tyylikkäitä helposti puhtaana pidettäviä kalusteita, sekä aulatilojen piristykseksi mukavia nojatuolia ja sohvia. Kalusteiden värimaailma on hillitty ja sisältää paljon murrettuja sävyjä. Värit sisustuksessa ja kalusteissa valittiin tukemaan Life Science Centerin uudistunutta brändiä. Kohteen sisustussuunnitelman toteutti muotoilustudio Yesper.

Hillittyä tyyliä ja puhtaana pidettävyyttä

Ruokailutilan tuolit ovat helposti puhtaana pidettävät vaaleansiniset ja hillityn vihreän väriset Enea Lottus Sled tuolit ja pöydät Valchromat-kannella varustetut neliön muotoiset ravintolapöydät. Korkeat baaripöydät toteutettiin tilaustyönä ja ne saivat seurakseen Enean Lottus Sled -baarituolit. Ravintolan istuinpenkit sekä aulatilojen akustiset sohvat ovat Softrendin valikoimasta.

Oleskelutiloihin tuotiin mukavuutta MDD grace -nojatuoleilla, hauskoilla HAYn Uchiwa-nojatuoleilla sekä Zilio Hardy -sohvapöydillä. Lisäksi tiloihin valittiin tyylikkäät Grain-kankaasta valmistetut verhot Svenssonin valikoimasta sekä Lano Woolclass -matot.

Lisäksi tilaan toimitettiin useita mittatilaustyönä valmistettuja ravintolan päivittäisiin toimintoihin tarvittavia kalusteista kuten ruuan noutopisteiden kalusteet, kassapisteen ja itsepalvelukassan kalusteet sekä tilanjakajat.

Asiakas: Compass Group ja Niam VI Keilaniemi Oy
Tilaajan edustaja : Newsec
Sisustussuunnittelu: Yesper

Ravintolamme uudistus oli jo toinen projekti jonka teimme Modeon kanssa ja kolmas on jo aloitettu. Modeo on yhteistyökumppanina luotettava ja taipuu nopeisiinkin käänteisiin joustavasti. Saamme myös samalta yhteyshenkilöltä kaikki tarvitsemamme palvelut sekä sitoutumisen projektin alusta loppuun saakka. Palvelu on erinomaista myynnistä asennukseen saakka ja sovittu pitää.

Newsec

Lisää referenssejä