Edustukset

Edustuksessamme on eri verhoilumateriaalien valmistajia, mattovalmistajia, verho- ja kaihdinyrityksiä, puuseppiä sekä muita sisustusalan tuotteiden laatuyrityksiä.

Valikoimassamme on useita erilaisia sisustusmateriaalien ja sisustusalan tuotteiden toimittajia joiden laatuun ja ammattitaitoon olemme luottaneet jo useiden vuosien ajan. Kuten esimerkiksi eri verhoilumateriaalien valmistajia, mattovalmistajia, verho- ja kaihdinyrityksiä, puuseppiä sekä muita sisustusalan tuotteiden laatuyrityksiä.

Verhoilukankaat

Camira

Englantilainen Camira tarjoaa laadukkaat verhoilukankaat erilaisten tilojen ja paikkojen verhoilutarpeisiin. Camiran kankaille tyypillistä on kauniit kankaat ja kuosivaihtoehdot mielenkiintoisissa väreissä.

Gabriel

Vuonna 1851 perutettu Gabriel on Euroopan johtava kalustekankaiden toimittaja. Gabriel kehittää, valmistaa ja myy verhoilukankaita, komponentteja, verhoiltuja pintoja, sekä niihin liittyviä tuotteita ja palveluita. Gabriel kehittää tuotteitaan käytettäväksi aloilla, joilla tuoteominaisuuksien, suunnittelun ja logistiikan on täytettävä muuttumattomat vaatimukset, ja joissa laadun sekä ympäristöasioiden hallinta on dokumentoitava.

Kvadrat

Kvadrat on vuonna 1968 perustettu tekstiilialan yritys. Kvadratin mallistosta löytyvät nykyaikaiset ja korkealaatuiset verhoilukankaat eri tiloihin.

Nevotex

Nevotex on vuonna 1886 perustettu skandinaavinen yritys, joka valmistaa laadukkaita verhoilukankaita eri materiaaleista monimuotoisten tilojen sisustustarpeisiin.

Matot ja tekstiililattiat

Jab Andstoetz

Jab on perinteikäs saksalainen perheyritys joka valmistaa mattoja maailman markkinoille. Jabin matot tehdään ajatuksella ja intohimolla sekä nopeilla toimitusajoilla.

Verhot ja kaihtimet

Kobe

Kobelta löytyy laaja valikoima verhokankaita erilaisiin tiloihin. Verhoista löytyy reilusti erilaisia kuoseja, tyylejä sekä materiaalivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin.

Svensson

Kauniita ja käytännöllisiä tekstiilejä valmistavan yrityksen valikoimaan kuuluu verho- ja verhoilukankaita sekä aurinkosuojia. Yrityksen tavoitteena on kehittää entistä parempia ja kestävän kehityksen mukaisia tekstiiliratkaisuja.

Ulvilan Kaihdin

Ulvilan Kaihdin on vuonna 1959 perustettu perheyritys. Yritys valmistaa, osin käsityönä, yksilöllisesti muotoillut kaihtimet, markiisit, lamellit ja kaihdinten älyratkaisut.

Puusepänkalusteet

Puusepänliike E.Heinonen

Puusepänliike E. Heinonen valmistaa yksilölliset mittatilauskalusteet juuri tietyn kalusteprojektin vaatimuksiin. Heinosen puusepätehdas tekee parhaalla ammattitaidolla ja huolella laadukkaat puiset erikoiskalusteet.

Muu sisustus

Naava

Naava tekee sisäilmaa tutkitusti puhdistavia älyteknologian avulla itsestään huolehtivia sisätilojen viherseiniä, jotka parantavat osaltaan työpaikkojen sisäilman laatua.

Nordgröna

Nordgröna on innovatiivinen ruotsalainen yritys, joka valmistaa jäkälästä akustisia elementtejä. Jäkäläelementit toimivat tilassa tukemassa hyvää akustiikkaa. Lisäksi ne tuovat palan luontoa urbaaniin ympäristöön sekä luovat tunnelmaa lähes taideteosmaisesti erilaisiin tiloihin.

Polarmoss

Polarmoss on vuonna 1985 perustettu suomalainen yritys. Hailuodossa toimiva yritys suunnittelee ja valmistaa kuivatusta ja värjätystä poronjäkälästä korkealaatuisia käsintehtyjä sisustustuotteita. Jäkälä kerätään, värjätään ja säilötään perinteisin menetelmin käsityönä. Polarmoss -tuotevalikoimaan kuuluu jäkäläelementtejä, joista voidaan rakentaa akustisia viherseinäpintoja ja tilanjakajia, sekä jäkälästä valmistettuja koriste-esineitä. Polarmoss-tuotteiden avulla tuot aidon luonnon toimistoympäristöön ja samalla parannat akustiikkaa.

TK-Team

Suomalainen TK-Team valmistaa erilaisia taulu- ja näyttöelementtejä sekä akustisia tilaratkaisuja. Räätälöidyt ja ajanmukaiset tuoteratkaisut sopivat niin yritys- kuin julkitilakäyttöön.