Kalusteet yrityksille

Tarjoamme kalusteet yrityksille sekä muut sisustusratkaisut yritysten kalustamiseen. Meiltä kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut; suunnittelusta kalusteisiin ja logistiikasta asennukseen. Toimitamme yritysten kalusteet sadoilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä laatubrändeiltä.

Kalusteet yrityksille

Tarjoamme kalusteet yrityksille sekä asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua. 14 vuoden ammattitaidolla autamme yrityksiä tilojen suunnittelussa sekä yksilöllisessä, yrityksen brändiä ilmentävässä yrityskalustuksessa. Lisäksi meillä on oma logistiikka- ja asennustiimi, joka huolehtii että kalusteet toimitetaan halutussa aikataulussa ja asennettuina oikeille paikoilleen. Toimitamme kalusteet yrityksille sadoilta suomalaisilta ja kansainvälisiltä laatutuotemerkeiltä, vain taivas on rajana.

Toimitamme kalusteista yrityspuolelle etenkin sähköpöytiä ja työtuoleja. Toimistojen työpisteet varustetaan usein myös sermein sekä erilaisin säilyttimin ja kaapeilla. Lisäksi toimitamme yrityskohteisiin sohvia, nojatuoleja, valaisimia ja vetäytymistiloja. Lisäksi kauttamme yrityksille erikoiskalusteet, verhot, matot ja kaikki mitä yrityksen tyylikkääseen sisustukseen tarvitaan. Olemme kalustaneet satojen yritysten erilaiset toimitilat. Esimerkiksi VR Groupin, MTV3 studio sekä Salesforcen Suomen toimisto ja ovat kaikki Modeon kalustamia

Autamme ja palvelemme yrityksiä parhaalla kalustealan ammattitaidoilla. Myyjämme ja suunnittelijamme auttavat valitsemaan juuri yrityksen tilaan sopivat kalusteet, jotka viestivät myös yrityksen brändiä sekä arvoja. Tutustu kalusteiden valikoimaan ja kysy lisää. Voitte lähettää meille tarjoupyynnön tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mietitään yhdessä yrityksenne kalusteisiin parhaiten sopivat ratkaisut!

Tee tarjouspyyntö