Ravintolakalusteet ja hotellikalusteet

Monipuolisesta valikoimastamme laadukkaat ravintolakalusteet ja hotellikalusteet

Olemme panostaneet vahvasti kahvila-, ravintola- ja hotelliympäristöihin sopiviin tuotemerkkeihin. Valikoimastamme löydät Satellietin, yhden Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista, tanskalaisen huikeita minimalistisia huonekaluja valmistavan Menun sekä kekseliäitä kattovalaisimia valmistavan Looqz-brändin.

Huonekaluvalikoimastamme monipuoliset ja tyylikkäät kalusteet niin ravintoloihin, baareihin, kahviloihin kuin hotelleihin. Ajatuksella valitut kalusteet tukevat ravintoloiden ja hotellien omaa uniikkia konseptia, tuovat asiakastiloihin haluttua tunnelmaa ja tukevat tilojen elämyksellisyyttä.

Valikoimasta ravintolapöydät, ravintolatuolit, baarituolit, baaripöydät sekä sohvat ja erilaiset aulatilojen kalusteet. Ravintolakalusteemme ovat suunniteltu päivittäiseen käyttöön, joten ne ovat helppohoitoisia ja kestävät hyvin kulutusta. Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät ja kestävät ulkokäyttöön sopivat terassikalusteet.

Haluamme tarjota ravintola- ja hotellialan yritykselle ajanmukaiset ja yksilölliset kalusteratkaisut. 13 vuoden kalustuskokemuksellamme autamme mielellämme myös tilojen suunnittelussa sekä tarjoamme räätälöidyt ratkaisut jokaiseen tilaan. Tutustu kalustevalikoimaamme ja kysy lisää.